TEMPERATURI

Sistemul de racire isi face treaba foarte bine. In idle, 36 de grade si ventilatoarele oprite iar in full load ne invartim in jurul temperaturii de 66 de grade, la 58% viteza ventilatoarelor. Ventilatoarele sunt silentioase asa ca nu am de ce sa ma plang.

 

Pentru masurarea temperaturii am folosit aplicatie proprie KFA2, Xtreme Tuner cu ajutorul careia putem activa si functia 1-Click OC (pentru un boost de inca 15 Mhz peste cei 45 Mhz cu care vine placa din fabrica in plus), precum si sa facem diverse modificari la iluminarea LED RGB a placii.   Sunt suficiente efecte de lumina si culori la dispozitie, pentru toate gusturile.

CONCLUZIE

RTX 2070 SUPER este de fapt ce ar fi trebuit sa fie RTX 2070 de la inceput oferind performanta consistenta si un pret relativ prietenos. Varianta avuta in teste de la KFA2, bifeaza evident aceste puncte si adauga in plus o constructie solida, overclock din fabrica si o racire excelenta.

 

Modelul SUPER foloseste acelasi nucleu ca RTX 2080, ceea ce face ca si performanta sa fie aproape similara. Iar pretul este mult mai mic, cu aproape 1000 de lei in Romania. Putem rula jocurile fara nici o problema in Full HD si 2K si este utilizabila chiar si in 4K , desi mai trebuie sa umblam putin pe la detalii. Ray Tracing? Evident ca stie si este utilizabil fara probleme in Full HD si 2K (In Control am jucat in 2K, detalii medii cu Ray Tracing activat pe High, si contorul FPS se invarte pe la 55-60).

 

RTX 2070 SUPER

Sincer, nici nu am prea multe sa ii reprosez. Doar ca sa ma aflu in treaba, as putea sa mentionez ca ii lipseste pe partea de conectori o mufa DVI si cei care vor sa o foloseasca cu un monitor mai vechi vor trebui sa achizitioneze un adaptor.  OK si poate numele este un pic cam lung. Dar, serios acum, va dati seama ca de fapt caut nod in papura…

[+] Plusuri [-] Minusuri
excelenta in 2K si Full HD, si poate si 4K dar cu anumite limitari partea de conectori putea fi mai buna
constructie solida
sistem de racire  silentios si puternic
ray tracing utilizabil